Cosmetische pedicure behandeling

Voorbeeld:

Pedicure

Cosmetische voetverzorging Tilburg

Pedicure cosmetisch

30-60 min

Cosmetische voetverzorging

Dit is een ontspannende wellness behandeling voor de voeten waarbij de nagels verzorgd worden, genipt en schoongemaakt (alleen mogelijk voor gezonde nagels zonder verdikkingen) Dit word vervolgd met een voetmassage voor een ontspannen effect en een CND Almond scrub waarbij de dode huidcellen verwijderd worden. De behandeling wordt afgesloten met een voetenmasker waardoor de voeten zacht en gehydrateerd aanvoelen.

Deze behandeling is uit te breiden met nagellak of een gel-polish.

Manicure:

30-60 min

CND Almond Manicure

Bij alles wat je doet zijn je handen als eerste zichtbaar, daarom loont het om ze goed te verzorgen. Een manicure behandeling zorgt ervoor dat handen en nagels in goede conditie blijven en heerlijk zacht aanvoelen. De manicure behandelingen zijn aan te vullen met een gel-nagellak behandeling  met een kleur naar keuze van de merk  Gellish

Basis manicure

De handen worden gereinigd. De nagels worden netjes in model gevijld.
Nagelriemen worden gemasseerd met nagelriemolie en het nagelbed wordt voorzichtig teruggeduwd. Als laatste worden de nagels gepolijst (waardoor ze mooi gaan glanzen) en ingesmeerd met een verzorgende CND Almond hand-lotion en nagelriem olie

 Spa manicure

Dit is hetzelfde pakket als de basismanicure maar dan met een aanvulling van het verwijderen van dode huidcellen met een CND Almond scrubcrème op handen en onderarmen.
Daarna krijgt u een hand- en onderarm massage met een CND Almond masker, dit is een luxe goud kleurige substantie met een heerlijke ontspannen geur die een tijdje mag inwerken op de huid. Deze manicure word afgesloten met een verzorgende lotion

Voorbeeld:

Manicure

cosmetische behandelingn

Spa manicure de Luxe

Deze spa behandeling is een combinatie van de basis en de spa manicure uitgebreid met een heerlijke paraffine pakking waardoor de bestanddelen van het CND Almond masker diep door de lagen van de huid kunnen doordringen waarna de handen zijdezacht aanvoelen

Scrub en Voetenmasker:

30-90 min

Als aanvulling op elke gekozen behandeling kunt u kiezen voor een toevoeging met een scrub en masker voor een ontspannen afsluiting.

De CND Almond crèmes zijn producten van hoge kwaliteit die diep door de huidlagen heen dringen en een gezonde voeding geeft voor een droge huid.

De scrub zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen met een CND Almond scrubcrème. Daarna krijgt u een voetmassage met een CND Almond masker, dit is een luxe goud kleurige substantie met een aangename geur die een tijdje mag inwerken op de huid.

Deze massage word gecombineerd met warme doeken en afgesloten met een verzorgende lotion. Dit geeft een heerlijk verzachtend effect aan de voeten zowel als een ontspannen afsluiting van de behandeling.

Voorbeeld:

Scrub en Voetenmasker

Voorbeeld:

Poly gel

Gelish Manicure Tilburg

Poly gel:

30-60 min

Moderne kunstnagels worden gemaakt met Polygel! Dit is de nieuwste technologie op het gebied van nagelstyling waarmee je, je nagels kan verstevigen of verlengen.

Deze gel voelt lichter aan dan acryl en is steviger dan gel waardoor bijna niet merkt dat je kunst nagels draagt. Polygel is een handige alles-in-één formule waarmee je prachtige nagels creëert.

De onaangename geur van acryl is hiermee verleden tijd en stofdeeltjes worden meteen weg gefilterd waardoor deze niet worden ingeademd. De kleur kun je zelf bepalen, De eindafwerking kan met een kleur van CND Shellac /Gellish of een mooie French Manicure (witte tip)

Je kunt de Polygel ook heel goed gebruiken om je natuurlijke nagel te versterken en zo geleidelijk mooie lange nagels te kweken.

Verkrijgbaar vanaf December 2019

Voorbeeld:

Morgan Taylor

Morgan Taylor

Morgan Taylor:

30-60 min

Morgan Taylor is een trendy, professionele nagellak met een fantastische kwaliteit dankzij de hoge kleur pigmentatie en unieke samenstelling.

Dit is een revolutionair systeem wat zorgt voor perfect gelakte nagels. Morgan Taylor heeft een langdurig kleurbehoud met een hoogglans finish.

Door de sterkte kwaliteit van de Morgan Taylor nagellak kan deze langer blijven zitten en groeit vaak met de nagels mee uit.

Gelish:

30-60 min

Gelish is een soak-of-polish-gel van hoogwaardige kwaliteit met een minimale houdbaarheid van 3 weken op natuurlijke teennagels. Er word gebruik gemaakt van unieke pigmenten waardoor trendy en moderne kleuren ontstaan. Het geeft een uitstekende dekking in 2 lagen en word uitgehard onder een LED lamp.

Bij het verwijderen van de gel-nagellak, blijft de originele nagel intact en wordt schoongemaakt waarna een nieuwe kleur aangebracht kan worden. Er word alleen gewerkt met originele producten zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Gel-nagellak die eerst verwijderd moet worden bij aanvang van de behandeling worden kosten berekend van 7,50, Bij de gel-polish die eerder gezet is in de salon is dit inbegrepen bij de behandeling.

Voorbeeld:

Gelish

Voorbeeld:

Gel-nagellak

Gellak Manicure Tilburg

CND Shellac:

30-60 min

CND Shellac is een revolutionaire gel-polish van uitstekende kwaliteit die wordt uitgehard onder een LED-lamp. Deze 14+ day nail color zorgt ruim twee weken voor een sterk en prachtig resultaat. Ruim 14 dagen lang fantastische hoogglans, krasvrije en schadevrije natuurlijk ogende nagels!

Ook het verwijderen van Shellac is geheel veilig en pijnloos. Het wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die de nagel bedekt en doordrenkt is met een verzorgende remover. Deze remover bevat macadamia olie zodat de nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de Shellac wordt verwijderd.

Gel-nagellak die eerst verwijderd moet worden bij aanvang van de behandeling dient u extra tijd in te boeken, Bij Gelish/ CND Shellac die gezet is in de salon worden geen extra kosten berekend.

Nagellak:

20-30 min

CND Vinylux
VINYLUX is niet zomaar een nagellak, Deze weekly polish van CND is een revolutionair systeem dat razend snel droogt en zorgt voor een week lang perfect gelakte nagels! Het geheim van vinylux zit hem in de zelfhechtende color coat met ingebouwde basecoat en een topcoat die alsmaar sterker wordt wanneer deze wordt blootgesteld aan natuurlijk licht dankzij de ProLight technologie, waardoor deze in daglicht blijft uitharden. Hierdoor wordt de nagellak sterker naarmate de week vordert en blijft de hoogglans finish behouden.

Voorbeeld:

Nagellak

Gellak Manicure Tilburg

Paraffine Behandeling:

30-90 min

Pedicure de Luxe
Een echte verwennerij voor uw voeten met o.a. een basisbehandeling, schrub, masker en een voetmassage, afsluitend met een heerlijke warme paraffinepakking. De schrub verwijdert dode huidcellen en doordat de paraffine volledig afsluit, kunnen de werkstoffen van het masker diep doordringen in uw huid.

Deze warmte-therapie zorgt ervoor dat uw bloedsomloop wordt gestimuleerd. Buiten dat het een ontspannende werking heeft, is het tevens helend voor droge voeten, kloven, wintervoeten, reuma of artrose. Na de behandeling merkt u direct resultaat. Uw voeten zijn gehydrateerd, gevoed, en voelen zijdezacht aan.

Afspraak maken