Corona protocol

Maatregelen praktijk:

Uit voorzorg is er een transparant plastic gordijn geïnstalleerd bij het uiteinde van de behandelstoel en een plexiglas op de balie.

Tussen elke behandeling word de behandelstoel, pin apparaat, deurklinken en oppervlaktes gereinigd en word er tijd genomen om te praktijk te luchten.

Ik was zelf mijn handen regelmatig en er is hand alcohol beschikbaar gesteld voor klanten bij aankomst.

Ik blijf werken met mijn al bestaande hygiëne protocol met een mondkapje bril en handschoenen tijdens de behandeling.

Er word extra tijd per persoon ingepland om te voorkomen dat klanten elkaar tegenkomen. Een klant dient naar buiten te kunnen gaan voordat de volgende weer binnenkomt. Dit is nodig om de 1.5 meter te kunnen waarborgen.

Verwachtingen klant:

Kom a.u.b. zoveel mogelijk op de aangegeven tijd zodat de vorige persoon de ruimte heeft om de praktijk te kunnen verlaten. is er nog iemand binnen dan word u gevraagd even buiten te wachten tot deze persoon vertrekt.

Klanten worden verwacht zoveel mogelijk alleen te komen, er kunnen uitzonderingen worden gemaakt als het echt niet anders kan, hier is evt. nog ruimte voor maar is echt bedoeld als uitzondering.

Mocht u  momenteel last hebben van een verkoudheid, keelpijn, hoest, koorts of griep, Dan dient u zich af te melden, hier zitten geen kosten aan verbonden, ook niet als dat vlak voor aanvang van de afspraak mocht gebeuren.

Dit geld ook als er iemand ziek is in uw gezin/ thuissituatie of u bent recent in aanraking geweest met een corona patiënt.

Een uitzondering op deze regel is het niet komen opdagen voor een afspraak zonder afmelding of reactie als u na gebeld word, dan gelden de algemene voorwaarden en word het volledige bedrag in rekening gebracht.

Zowel pinnen als met contant geld betalen is mogelijk. U kunt dat op de balie leggen zodat hand contact vermeden word.

Met deze maatregelen verwacht ik de veiligheid voor mezelf en mijn klanten zo goed mogelijk te waarborgen en dat de praktijk onder dit voorlopige beleid op een gezonde manier kan door gaan.

Vriendelijke groet,

Nathalie Intven
Formosus Pedicure Tilburg