Reviews klanten

Mw. v Oosterhout, Tilburg

(67 jr)

Ik had erge last van kloven op mijn hiel, deze waren pijnlijk maar mijn vorige pedicure nam niet altijd de moeite om ze volledig weg te halen, waardoor ik zelf thuis er nog mee aan de slag moest. Hierdoor kreeg ik niet het gevoel dat ik waar voor mijn geld kreeg. Ook vond ik het vervelend omdat ik dacht dat ze nooit weg zouden gaan. Ik wist niet hoe dit opgelost zou kunnen worden en schaamde me voor mijn voeten in de zomer. Toen ik Nathalie tegen kwam bij mijn buurvrouw zag ik het resultaat van haar behandeling, dat zag er prima uit en ik dacht, ik ga een afspraak boeken om te kijken of het misschien beter kan.

Ik was zeer tevreden, Nathalie is een lief persoon die aandacht heeft voor je verhaal en serieus met haar vak bezig is. Ze vindt het belangrijk om goed werk te leveren en stopt pas als ik blij ben met de resultaten. Behandelingen zijn altijd pijnloos en ik vind haar gezelschap een prettige ervaring. Ze heeft mijn kloven meerdere malen behandeld en ook thuis advies gegeven over hoe ik het zelf kan verzorgen. De kloven zijn nu helemaal verdwenen. Ik ben daar ontzettend blij mee en mijn voeten zijn enorm vooruit gegaan. In de zomer lakt ze ook mijn nagels en nu kan ik weer voor de dag komen met meer zelfvertrouwen.

Ze heeft laatst ook nog een medisch voetonderzoek bij mij gedaan wat ik erg fijn vond omdat ik nu beter weet hoe ik er voor sta met mij gezondheid en waar ik op moet letten.

Ik stap nu zeker niet meer over, ik heb nu het gevoel dat ik in goede handen ben en ik zou haar beslist aanbevelen.

Mw. v Gestel, Udenhout

(78 jr)

Ik kende Nathalie als verzorgende vanuit de thuiszorg die toen bij mij thuis kwam. Ze had al een keer verteld dat ze was begonnen als pedicure en ze kwam erg enthousiast over. Nu heb ik altijd zelf mijn voeten bijgehouden maar mijn kinderen wilde al jaren dat ik een pedicure inschakelde. Ik wilde dit eerst niet en dacht dat ik het zelf kon doen.

Eigenlijk lukte dat niet meer zo goed en ik had altijd last van eelt onder mijn voeten wat de druk in mijn schoenen erger maakte. Ook had ik een hardnekkige likdoorn tussen mijn tenen wat pijn deed bij het lopen. Ik heb Nathalie een behandeling laten doen aan huis en was de eerste keer al dik tevreden. Echt een enorm verschil met eerst toen ik het zelf probeerde en dacht, dit had ik jaren eerder moeten doen!

Ik kon voor het eerst mijn favoriete schoenen weer aan en die vervelende likdoorn tussen mijn tenen is na een paar behandelingen gewoon verdwenen. Ik had op advies van Nathalie nog een teen orthese gebruikt om de klachten wat langer uit te stellen maar na een tijdje had ik zelfs deze niet meer nodig. Ik heb ontzettend veel baat bij de behandelingen, daarom dacht ik ook aan mijn zus die net als ik alles graag alles zelf wil doen. Nu kan ik haar vertellen dat een professionele voetverzorging echt verschil maakt en ik ga hier zelf zeker niet meer aan beginnen. Mijn dochters zijn ook blij dat ik uiteindelijk deze keuze heb gemaakt.

Mw. Verdaat, Lage mierde

(39 jr)

In de zomer heb ik graag mooie voeten en krijg vaak last van eelt op mijn hakken. Het idee van het gebruik van mesjes bij een pedicure vond ik nooit een fijne gedachte en stelde het daarom vaak uit. Zeker in de winter als mijn voeten in sokken en schoenen zaten vond ik het vaak niet nodig en was meer bezig met andere dingen. Het leven kan behoorlijk druk zijn met mijn 2 kinderen en dan staat een bezoek aan de pedicure niet op de eerste plaats.

Totdat ik ook kloven op mijn hakken begon te ontwikkelen. Dit ging pijn doen waardoor ik er niet meer onderuit kwam en toch actie moest ondernemen. Ik heb Nathalie een behandeling laten doen en al mijn zorgen en vooroordelen werden daardoor weggenomen. Ze nam de tijd voor me en hield rekening met mijn aversie tegen mesjes. Ze deed het snijwerk heel voorzichtig, waardoor ik niets voelde en legde me ook uit dat dit gewoon dode huidcellen zijn waar ik niets van zou merken. Ze haalt alleen weg wat nodig is en de gezonde huid blijft intact. Dit stelde me wel gerust.

Wat ik fijn vind is dat ze geen wondjes maakt omdat ze met beleid werkt en regelmatig checkt hoe het voor mij aanvoelt. Ik kan merken dat ze kwaliteit wil leveren. Ook houd ze rekening met mijn drukke leven en is betrouwbaar in haar afspraken zodat ik weer verder kan met dingen die belangrijk voor me zijn.

Nu heb ik geen angst meer voor een behandeling en vind het zelfs wel prettig. Ik zie het nu als eventjes tijd voor mezelf. Na een behandeling voelen mijn voeten weer lekker zacht en fris aan waardoor ik weer ontspannen door kan met de rest van de dag.

Ik denk dat mensen vaak het pedicure vak associëren met oudere mensen maar niets is minder waar. Dit is zeker iets voor alle leeftijden en werkt preventief. Je voelt je gewoon zelfverzekerder als je voeten weer toonbaar zijn.

Nathalie is gedreven in haar vak en doet haar werk met plezier. Ze neemt de tijd voor je maar houdt er ook rekening mee als jij weer door moet met je dag. Daar past ze zich prima op aan. Ik heb met haar een waardevol contact en zou haar zeker aanbevelen.